Social Icons

jueves, 15 de octubre de 2015

Discografia Eurythmics


1981 - In the garden
Via Mega

1983 - Sweet dreams
Via Mega

1983 - Touch
Via Mega

1984 - 1984 (For The Love Of Big Brother)
Via Mega

1985 - Be yourself tonight
Via Mega
1986 - Revenge
Via Mega

1987 - Savage.
Via Mega

1989 - We Too Are One
Via Mega

1991 - Greatest hits
Via Mega

1993 - Live 1983-1989
Via Mega

1999 - Peace
Via Mega

2005 - Ultimate Collection
Via Mega

Discografia Estopa


1999 - Estopa
Via Mega

1999 - Maqueta
Via Mega

2001 - Destrangis
Via Mega

2002 - Mas Destrangis
Via Mega

2004 - La Calle es Tuya
Via Mega

2005 - Voces de Ultrarumba
Via Mega

2008 - Allenrock
Via Mega

2009 - X Anniversarium
Via Mega

martes, 13 de octubre de 2015

Discografia Epica


2012 - Requiem For The Indifferent
Via Mega

2014 - The Quantum Enigma
Via Mega

2005 - The Score - An Epic Journey.
Via Mega

2003 - The Phantom Agony
Via Mega

2005 - Consign To Oblivion
Via Mega

Epica - The Quantum Enigma (2014) Ltd. Ed
Via Mega
 
 
Blogger Templates